In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB
 
In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB

Rood In Espadrilles In Rood 'calpeCarmen' Verbenas Espadrilles 'calpeCarmen' 'calpeCarmen' Verbenas Espadrilles Verbenas Y6yvmg7Ibf

Ulrike Kähler

De Gallery Evening & Occasion beurs vindt plaats van 27 tot en met 29 januari 2018, tegelijk met de Gallery. Wij spraken met directeur Ulrike Kähler.

WAAROP KUNNEN VAKBEZOEKERS ZICH VERHEUGEN?
“Düsseldorf is de belangrijkste inkoopstad voor de modedetailhandel. Tijdens de Gallery en Gallery Evening & Occasion bruist de hele stad. De Gallery Evening & Occasion positioneert haar specialiteit in een modieuze context en presenteert zich, in tegenstelling tot andere beurzen, als onderdeel van de algemene modetrends. De beursbezoeker profiteert van een ontmoetingsplek voor managers, inkopers en trendsetters om te netwerken en expertise uit te wisselen. Tegelijkertijd vinden bezoekers het complete trendoverzicht in de Areal Böhler waar de Gallery wordt gehouden. Onderdeel van de services van de Gallery zijn gratis wifi, gratis parkeren, gratis pendeldiensten, hotelovernachtingen voor speciale tarieven en een gratis entreekaart.”

WAT ONDERSCHEIDT DE GALLERY EVENING & OCCASION VAN ANDERE VAKBEURZEN?
“In Europa is de Gallery Evening & Occasion de enige B2B-modevakbeurs uitsluitend voor avond- en gelegenheidsmode. Dit is vooral belangrijk voor merken die met halfjaarlijkse winter- en zomercollecties werken. Het beursconcept is met name populair bij bruidsmodeleveranciers die hun complementerende avond- en gelegenheidsmodecollecties twee keer per jaar willen presenteren, los van de bruidsmodebeurzen die veelal één keer per jaar hun collecties presenteren. Zij maken dankbaar gebruik om hun collecties te tonen tijdens de voor dit modesegment zo ongebruikelijke winterbeurs. En sinds 2017 wordt de Gallery Evening & Occasion als zelfstandig onderdeel van de Gallery gehouden in haar eigen hal, de Kaltstahlhalle van Areal Böhler.”

WAT ZIJN UW VERWACHTINGEN VOOR DE KOMENDE BEURS?
“De wintereditie is vooral voor Evening & Occasion spannend, omdat hij de branche een extra mogelijkheid biedt naast de bruidsmodevakbeurzen die in het voorjaar plaatsvinden met het oog op de drukke zomermaanden. We verwachten dus een duidelijk sterkere toestroom van gespecialiseerde inkopers. Onafhankelijk daarvan ziet de Gallery de bezoekersaantallen stijgen.”

WELKE AVONDMODEEXPOSANTEN HEBBEN HUN AANWEZIGHEID AL BEVESTIGD?
“Voor januari hebben we onder andere internationale merken als Mascara, L’Atelier pour la Femme, Christian Koehlert, Mehra, Passion, Luxuar Limited, Magic Nights, Magic Bride, Fashion New-York, Grand Soir, Nana Couture, Nalejo, Lexus International en Weise. We zijn ook erg trots op de deelname van Gina Bacconi.”

In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB

 

Beurzen & Shows

In Glamorous Rok Glamorous In Rok SinaasappelWit OTZPkXiwu
In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB
In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB
Tailor Tom Blouse Tailor Offwhite Tom In stCrhQd
ma di wo do vr za zo
1
2
3
O'neill Kaki In Boardshorts O'neill Boardshorts Boardshorts In In Kaki O'neill Kaki TPOkuXZi
5
Datum : 5-05-2019
6
Datum : 6-05-2019
7
8
9
10
GroenGemengde Lieblingsstück Trui 'annikal' Jade Kleuren In 54L3qRjA
11
12
13
14
15
Berlin Liebeskind Goud Goud Berlin Liebeskind In Armband In Armband Liebeskind Berlin In Armband D29WEHIY
16
17
18
19
In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB
20
21
22
23
24
26
27
29
SUPREME CELEBRATION
00:00
HEADQUARTER The Supreme Group munichfashion.company GmbH Bretonischer Ring 18
 85630 Grasbrunn, Germany
In Goud Ray Zonnebril ban 'hexagonal' WrxCoEQdeB
MTC WORLD OF FASHION/HAUS 1, MÜNCHEN
Datum : 29-05-2019
30
31
lyte' Sneakers 'hypergel RoodWit In Laag Asics Tiger WEYHID29