Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0
 
Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0

In Trui BeigeBlauw Dreimaster Rood dxoCeB

Ulrike Kähler

De Gallery Evening & Occasion beurs vindt plaats van 27 tot en met 29 januari 2018, tegelijk met de Gallery. Wij spraken met directeur Ulrike Kähler.

WAAROP KUNNEN VAKBEZOEKERS ZICH VERHEUGEN?
“Düsseldorf is de belangrijkste inkoopstad voor de modedetailhandel. Tijdens de Gallery en Gallery Evening & Occasion bruist de hele stad. De Gallery Evening & Occasion positioneert haar specialiteit in een modieuze context en presenteert zich, in tegenstelling tot andere beurzen, als onderdeel van de algemene modetrends. De beursbezoeker profiteert van een ontmoetingsplek voor managers, inkopers en trendsetters om te netwerken en expertise uit te wisselen. Tegelijkertijd vinden bezoekers het complete trendoverzicht in de Areal Böhler waar de Gallery wordt gehouden. Onderdeel van de services van de Gallery zijn gratis wifi, gratis parkeren, gratis pendeldiensten, hotelovernachtingen voor speciale tarieven en een gratis entreekaart.”

WAT ONDERSCHEIDT DE GALLERY EVENING & OCCASION VAN ANDERE VAKBEURZEN?
“In Europa is de Gallery Evening & Occasion de enige B2B-modevakbeurs uitsluitend voor avond- en gelegenheidsmode. Dit is vooral belangrijk voor merken die met halfjaarlijkse winter- en zomercollecties werken. Het beursconcept is met name populair bij bruidsmodeleveranciers die hun complementerende avond- en gelegenheidsmodecollecties twee keer per jaar willen presenteren, los van de bruidsmodebeurzen die veelal één keer per jaar hun collecties presenteren. Zij maken dankbaar gebruik om hun collecties te tonen tijdens de voor dit modesegment zo ongebruikelijke winterbeurs. En sinds 2017 wordt de Gallery Evening & Occasion als zelfstandig onderdeel van de Gallery gehouden in haar eigen hal, de Kaltstahlhalle van Areal Böhler.”

WAT ZIJN UW VERWACHTINGEN VOOR DE KOMENDE BEURS?
“De wintereditie is vooral voor Evening & Occasion spannend, omdat hij de branche een extra mogelijkheid biedt naast de bruidsmodevakbeurzen die in het voorjaar plaatsvinden met het oog op de drukke zomermaanden. We verwachten dus een duidelijk sterkere toestroom van gespecialiseerde inkopers. Onafhankelijk daarvan ziet de Gallery de bezoekersaantallen stijgen.”

WELKE AVONDMODEEXPOSANTEN HEBBEN HUN AANWEZIGHEID AL BEVESTIGD?
“Voor januari hebben we onder andere internationale merken als Mascara, L’Atelier pour la Femme, Christian Koehlert, Mehra, Passion, Luxuar Limited, Magic Nights, Magic Bride, Fashion New-York, Grand Soir, Nana Couture, Nalejo, Lexus International en Weise. We zijn ook erg trots op de deelname van Gina Bacconi.”

Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0

 

Beurzen & Shows

Kleuren Superdry GrijsGemengde In 'retro' Shirt Wb29YEDHIe
Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0
Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0 Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0 Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0 Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0 Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0
Field Curvy Zwart Jurk Anna In TKc1lFJ
ma di wo do vr za zo
1
2
3
About In You Zomerjurk 'tatjana' Zwart 1JlcTFK
5
Datum : 5-05-2019
6
Datum : 6-05-2019
7
8
9
10
Riem In Picard In In Picard Kastanjebruin Picard Kastanjebruin Riem Riem YfyI6g7vb
11
12
13
14
15
GroenWit Shirt In Superdry 'havana' Superdry Shirt wO08ynvmN
16
17
18
19
Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0
20
21
22
23
24
26
27
29
SUPREME CELEBRATION
00:00
HEADQUARTER The Supreme Group munichfashion.company GmbH Bretonischer Ring 18
 85630 Grasbrunn, Germany
Son In Kaptenamp; 'bergen' DonkerbruinGrijs Rugzak vyO8wmNn0
MTC WORLD OF FASHION/HAUS 1, MÜNCHEN
Datum : 29-05-2019
30
31
lindeberg Royal J Sportbroek In Blue 'eloy' koningsblauw 8n0OPwk